Історії в тилу: Антоніна Черенкова

Історії в тилу: Антоніна Черенкова

Знайомтесь, це – Антоніна, продуктовий дизайнер з Києва. До початку війни Тоня працювала над українським фінтех продуктом, який ось-ось мав вийти на ринок. Поки робота частково заморозилася, з’явилась можливість для волонтерства.

З початку війни, Тоня переїхала до Польші і зараз разом з друзями в Україні закупає і перевозить спорядження для бійців в ЗСУ.

“Коли я почала купувати необхідне, стикнулася з проблемою логістики: потрібно постійно шукати водіїв, які могли взяти вантаж і відвезти його через кордон. То ж, почала шукати волонтерів через сторізи в Інстаграм та Фейсбуці. Знайомі давали мені контакти своїх знайомих. Все працювало. Однак, потрібно було налагодити стабільну логістику, щоби кожен раз не шукати перевізника. Хотіла мати базу волонтерів, де кожен міг сказати, коли готовий перевезти вантаж.

Знайомий дав посилання на платформу “Робота в тилу”, де вже опублікував запит з моїми контактами для зв’язку. Люди в той же день напливом почали писати мені в соц мережі. Коли я побачила як це працює, вже самостійно зареєструвалася і від себе почала публікувати інші запити. Зараз, наш логістичний ланцюжок вдалося систематизувати і навіть поповнити фізичним складом для зберігання вантажу, звідки водії-волонтери вже його вивозять.

Завдяки “Роботі в тилу” знайти допомогу вдалося дуже просто та швидко, за що я дуже рада! І як результат – раді бійці ЗСУ, яким ми вже допомогли!”